Οριστική διακοπή στην Αγγλία μέχρι τις 30 Απριλίου

Metrosport Team19 Μαρτίου 2020

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, έκανε τους ιθύνοντες της αγγλικής ομοσπονδίας να λάβουν δραστικά μέτρα αναφορικά με την ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη που μετείχαν οι 20 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Premier League με την ομοσπονδία της Αγγλίας, αποφασίστηκε η οριστική αναστολή μέχρι τις 30 Απριλίου σε Premierleague, Championship, League One, League Two, αλλά και στις δύο κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως η αρχική απόφαση ήταν η αναστολή του πρωταθλήματος έως τις 4 Απριλίου.

Μάλιστα το συμβούλιο της αγγλικής ομοσπονδίας αποφάσισε πως το όριο της ολοκλήρωσης της σεζόν παρατείνετε επ' αόριστον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στηρίξαμε την UEFA στην αναβολή του Euro 2020 για να δημιουργηθεί χώρος στο καλεντάρι και να εξασφαλίσουμε ότι τα εγχώρια ματς πρωταθλημάτων και Κυπέλλων θα διεξαχθούν».

Οι κανονισμοί της FA (αγγλική ομοσπονδία) δηλώνουν ότι "η σεζόν πρέπει να τελειώσει το αργότερο 1 Ιουνίου και κάθε διοργάνωση πρέπει να ρυθμίσει σε αυτό το όριο τη χρονική διάρκειά της". Ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο της FA αποφάσισε αυτό το όριο να παραταθεί επ' αόριστον για τη σεζόν 2019/20. Συμφωνήσαμε ομόφωνα ότι κάθε επαγγελματικό ματς στην Αγγλία αναβάλλεται και δεν θα διεξαχθεί μέχρι τις 30 Απριλίου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.