Οριακά ο Πέλκας για την ρεβάνς με Παναθηναϊκό

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2020

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 2-0 της Τούμπας. Σήμερα (10/2) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ειδικό πρόγραμμα. 

Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησαν στο φυσικοθεραπευτήριο αποκατάσταση εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης (11/2).

Από εκεί και πέρα, οι Κρέσπο και Ζαμπά συνέχισαν την αποθεραπεία τους, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα ασκησιολόγιο που περιελάμβανε αρχικά δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Αύριο (11/2) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.