Οργισμένος ο Κωνσταντινίδης αλλά δέχεται πιέσεις

Γιώργος Πετρίδης09 Μαρτίου 2020

Η τάση της ανθρωποφαγίας δεν είναι καθόλου καινούργιο φαινόμενο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης είναι απλά το νέο «θύμα» της. Ξέχωρα όμως από τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος, για τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από την προσπάθεια να περιοριστούν οι πάσης φύσης αναταράξεις, παραμονές των δύο αγώνων που θα κρίνουν τα πάντα, με το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο.

Γι' αυτό και όσοι μπορούν να έχουν κάποια επιρροή στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να τον μεταπείσουν σε σχέση με την απόφαση του να παραιτηθεί. Όχι σχετικά με την απάντηση του στις «προσωπικές επιθέσεις» -όπως ανέφερε στην επιστολή παραίτησης του- που τον έθιξαν καθώς αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr θα δοθεί σε νομικό επίπεδο, αλλά σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοικούσα επιτροπή. Προσπαθούν να τον μεταπείσουν προκειμένου η ΚΑΕ να μείνει έστω με την υπάρχουσα μορφή της, τουλάχιστον στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Το τελευταίο άλλωστε που χρειαζόταν η, έτσι κι αλλιώς προβληματική, κατάσταση στην ομάδα ήταν και διοικητική αστάθεια.

Αν πάντως ο Νίκος Κωνσταντινίδης εμμείνει στην απόφαση του, η διοικούσα επιτροπή θα απομείνει ουσιαστικά με δύο μέλη, τον πρόεδρο Άρη Καρακούση και τον Πόλυ Κατσιώρα αφού ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Αντώνης Καρούσης δεν έχει εκτελεστικό ρόλο. Αυτό γιατί από τις αρχές της σεζόν και πριν τον Νίκο Κωνσταντινίδη, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους χωρίς να αντικατασταθούν, κατά σειρά οι Χρήστος Καραμπέρης, Γιώργος Δακουράς και Λεωνίδας Δεδέογλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.