«Όργια» Κέιν και τάβλα η Σίτι!

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Φεβρουαρίου 2022

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε δις, η Τότεναμ έριξε στο καναβάτσο την Μάντσεστερ Σίτι (2-3) και έβαλε...φωτιά στο Πρωτάθλημα. 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κόντε έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Σον με ωραία ενέργεια έδωσε στον Κουλουσέφσκι, ο οποίος πλάσαρε τον Έντερσον και έκανε το 0-1. 

Η Σίτι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 33ο λεπτό, με τον Λιορίς να κάνει ολέθριο λάθος και ο Γκουντογάν να φέρνει το ματς στα ίσα. 

Στο 59’, οι Λονδρέζοι ανέκτησαν το προβάδισμά τους σε μία ακόμα «κόντρα» επίθεση, με τον Σον να σερβίρει στον Κέιν, ο οποίος εκτέλεσε τον Έντερσον για το 1-2.

Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Γουαρδιόλα κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ρομέρο, με τον Μαχρέζ να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» του αντίπαλου γκολκίπερ για το 2-2 (92΄).

Η Τότεναμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Κέιν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε με ένα ασύλληπτο διπλό από το Μάντσεστερ. 

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκουντογάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Στέρλινγκ (68' Μαχρέζ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον (83' Ντόχερτι), Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν (94' Σάντσες), Κουλουσέβσκι, Κέιν, Σον (80' Μόουρα)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.