Οργή στο Μακεδονικό για τον διαιτητή Πουλόπουλο και τον βοηθό Τζιουβάρα

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

Μία ακόμη διαιτητική «ανορθογραφία» σημειώθηκε σε αγώνα της Super League 2 με θύμα αυτή τη φορά το Μακεδονικό. Στον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος των «πρασίνων» με την ΑΕΛ, σε αρνητικούς πρωταγωνιστές εξελίχθηκαν ο διαιτητής Πουλόπουλος από τον Πειραιά και ο πρώτος βοηθός του Τζιουβάρας από την Κοζάνη, συντελώντας με τον τρόπο τους σε ένα ποδοσφαιρικό «έγκλημα».

Συγκεκριμένα κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Μακεδονικού, στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ηλιάδης της ΑΕΛ προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα, αυτή δε φάνηκε να περνά τη γραμμή, ο διαιτητής Πουλόπουλος άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί κανονικά, ενώ και ο βοηθός Τζιουβάρας κράτησε τη σημαία χαμηλά.

Μετά τις διαμαρτυρίες και το «μπούλινγκ» των φιλοξενούμενων στους διαιτητές κι αφού πέρασαν αρκετά λεπτά, ο Πουλόπουλος αποφάσισε να δείξει σέντρα, κατακυρώνοντας το γκολ υπέρ της ΑΕΛ! Ετσι έγινε το 1-1 με έναν αδιανόητο τρόπο, που προκάλεσε όπως είναι φυσιολογικό τον έντονο εκνευρισμό στους γηπεδούχους.

Όταν μάλιστα ο βοηθός ρωτήθηκε από ανθρώπους του Μακεδονικού γιατί προέβη σε αυτή την αδιανόητη απόφαση, παραδέχθηκε ότι μπορεί λανθασμένα να κράτησε τη σημαία χαμηλά, αλλά ειδοποίησε τον διαιτητή μέσω της ενδοεπικοινωνίας!

Οι φόβοι των ανθρώπων του Μακεδονικού πριν το ματς για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητικού τρίο από Πειραιά, Κοζάνη και Ηράκλειο επιβεβαιώθηκαν, ενώ εκτεθειμένες είναι τόσο η ΚΕΔ, όσο και η Super League 2, καθώς απόφαση της γενικής συνέλευσης της τελευταίας είναι να ορίζονται διαιτητές από τους κοντινότερους νομούς.

Φαίνεται ότι η ΑΕΛ έπρεπε να εισπράξει με κάποιον τρόπο τα όσα συνέβησαν και τις διαμαρτυρίες της από τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, όπως σχολίασαν αρκετοί μετά τον αγώνα.

Η οργή ξεχειλίζει στη διοίκηση του Μακεδονικού, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένη να διαμαρτυρηθεί σε όλους τους επίσημους φορείς για όσα συνέβησαν, έχοντας ως «σύμμαχο» και το βίντεο του αγώνα.

Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί να συνεχιστεί ο βούρκος σε ένα πρωτάθλημα, που αντί να προοδεύει, χάνει εντελώς την αξιοπιστία του...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.