Οργή Ηρακλή για τη στάση των ΜΑΤ μετά το ματς με Μακεδονικό

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Αιχμές για τη στάση που κράτησε η Αστυνομία στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό άφησε με ανακοίνωση του ο Ηρακλής

Ο Γηραιός φιλοξενεί στην ανακοίνωση του ένα βίντεο και κάποιες καταγγελίες εναντίον των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ευκαρπίας ενώ ενημέρωσε ότι έχει κοινοποιήσει το υλικό στα αρμόδια όργανα ώστε να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:  «Το βίντεο της ντροπής! Καθώς μεταφέρεται ήδη άνθρωπος υποβασταζόμενος, ο οποίος πριν από λίγο λιποθύμησε λόγω της αναίτιας χρήσης χημικών προς τους φιλάθλους του Ηρακλή, η διμοιρία η οποία είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την μεταφορά του ανθρώπου στο νοσοκομείο, κάνει απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν να δουν αν ο άτυχος φίλος της ομάδας είναι καλά.

Ο ΓΣ Ηρακλής εκφράζει την έντονη οργή του για την στάση της αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Το παρών βίντεο κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πραγματική τιμωρία των υπευθύνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.