Οργή για Βασιλακόπουλο: «Είσαι γελοίος και εγκληματίας!» - Χαμός στον αέρα

Metrosport Team23 Αυγούστου 2021

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας και ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διασταύρωσαν σε έντονο ύφος τα ξίφη τους για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα ο κ.Βασιλείου, που αρνείται να εμβολιαστεί και κινδυνεύει να μείνει εκτός δουλειάς από 1ης Σεπτεμβρίου, χαρακτήρισε «γελοίο» και «εγκληματία» τον κ.Βασιλακόπουλο, ενώ ο δεύτερος τον αποκάλεσε «αγράμματο»!

Αρχικά ο κ.Βασιλείου είπε στην κάμερα του Live News:

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά πως πρέπει να το κάνουμε, θα το κάναμε. Το εμβόλιο είναι ακόμη μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο. Εχουμε εμβολιάσει τους ασθενείς της μονάδας τεχνητού νεφρού. Τον πέρασα σχετικά βαριά τον κορωνοϊό, κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Το σύστημα θα καταρρεύσει, αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Εχω νοσήσει 10 μήνες πριν και είμαι καλυμμένος. Αν δεν είχα νοσήσει θα το σκεφτόμουν να κάνω το εμβόλιο».

Και στη συνέχεια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Ευαγγελάτου:

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς ανώτερη από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία. Οπότε μετρώντας τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η Πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για τη διενέργεια του εμβολίου. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε το εμβόλιο ή να είμαστε καλυμμένοι; Οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια δεν καλύπτονται αλλά η Πολιτεία δεν τους διώχνει ούτε τους ελέγχει».

Δείτε το video

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.