Οργή Χατζηνικολάου για τους «άθλιους, αλητήριους» που ξεπέρασαν κάθε όριο

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος έχει βυθιστεί σε πένθος, σπεύδει να την αποχαιρετήσει. Μεταξύ άλλων, και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, το μήνυμα της οποίας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της μάχης που δίνει και η ίδια με τον καρκίνο.

Σε μια έντονη συναισθητικά ανάρτηση η ίδια αναφέρει: «Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη.

«Ακόμη και το βιτριολικό Twitter που ισοπεδώνει ανθρώπινες υπάρξεις και μην πει κανένας όχι… Είδα κάποιους εχθές στην ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την Φώφη Γεννηματά κάποιους να της εύχονται να πεθάνει! Είδα κάτι αλητήριους, κάτι άνανδρους, κάτι άθλιους και είμαι συγκρατημένος και ψύχραιμος, να εύχονται στην Ντόρα Μπακογιάννη την τύχη της Φώφης Γεννηματά. Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει εισαγγελία στη χώρα και αυτή η περιβόητη προστασία από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Να ανοίξει 2-3 τέτοιους λογαριασμούς και να στείλει στον εισαγγελέα 2-3 τέτοιους χασάπηδες. Χασάπηδες που κατακρεουργούν κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί της Τρίτης (26/10) στον RealFM.

Αναφερόμενος στη Φώφη Γεννηματά είπε πως πολέμησε επί σειρά ετών μόνη της τον καρκίνο, έχοντας στήριγμα την οικογένειά της, χωρίς να απασχολήσει παρά το γεγονός ότι ήταν δημόσιο πρόσωπο και «ακόμα μία επιτυχία της είναι ότι το διαδίκτυο έβγαλε τον σκασμό που δυστυχώς κινείται από πολιτικά κόμματα, τρολ που διατυπώνουν τέτοιου είδους αθλιότητες στο διαδίκτυο κινούνται από παρακοματικούς μηχανιχμούς με διασυνδέσεις σε πολιτικά κόμματα. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και το ανθρώπινο ανάστημά της, έκανε τους αλητήριους να βγάλουν τον σκασμό και να τρέχουν να σβήνουν μηνύματα χθες το βράδυ, βιτριολικά, άθλια μηνύματα από τους λογαριασμούς τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.