Ορφανός: «Γι' αυτό εμπιστεύεται τον Αυγενάκη ο Μητσοτάκης»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο άλλοτε υπουργός μίλησε για την παραμονή Αυγενάκη στο κυβερνητικό σχήμα μετά από έναν ακόμα ανασχηματισμό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ορφανός δήλωσε:

Για την παραμονή Αυγενάκη: «Έπρεπε να το περιμένουμε. Ο Αυγενάκης ήταν γραμματέας της ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη πριν γίνει κυβέρνηση. Είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης. Οι πράξεις δείχνουν ότι τον εμπιστεύεται. Συνεπώς οι όποιες κατηγορίες πάει δεν πάει καλά μετράνε λιγότερο σε μια τέτοια σχέση».

Αν είναι βαρίδιο για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ο Αυγενάκης: «Δεν το αισθάνεται έτσι. Ποια θέματα ήταν έντονα το τελευταίο διάστημα; Το ένα οι πυρκαγιές όπου στο επίκεντρο ήταν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία με τον κ. Χρυσοχοΐδη και της πανδημίας με τον κ. Κικίλια. Όπου αισθάνθηκε προβλήματα, έκανε τις μεταβολές. Ο κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνθηκε πρόβλημα με τον Αυγενάκη, φαίνεται ότι τα έχουν συζητήσει, είναι γνωστής του τι συμβαίνει και έτσι προχωράει. Του χρόνου τέτοιο καιρό μπαίνει σε προεκλογική περίοδο. Δύσκολα κάνεις τότε μεταβολές, ότι ήταν να γίνει έπρεπε να γίνει τώρα. Αρά όπως φαίνεται, ο Αυγενάκης θα παραμείνει μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.