Ορφανός: «Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, μου δημιουργεί ασφάλεια»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2020

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο εμφανίστηκε ο Κώστας Ορφανός στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο.

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε ότι δεν τον ανησύχησε καθόλου η εικόνα του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς υπάρχει το υλικό και η ποιότητα.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι λυπηρό αυτό που έγινε με τον Απόλλωνα Πόντου αλλά θα πρέπει οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν σοβαρά και να εξαλείψουν τα προβλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Απόλλωνα Πόντου: «Είναι λυπηρό. Είναι αλήθεια ότι οι ομάδες δεν μπορούν να συντηρηθούν μόνες τους και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος για τις στηρίζει. Θα πρέπει να συζητήσουν όσοι ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να δουν πως θα εξαλείψουν αυτά τα γεγονότα. Όλα αυτά στο τοξικό περιβάλλον του ποδοσφαίρου δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα. Χωρίς υγεία δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Τον ΠΑΟΚ: «Δεν ανησυχώ καθώς τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ μου έχει δημιουργήσει μια ασφάλεια. Έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα κερδίσει. Αυτό οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν ανησυχώ που η ομάδα δεν ήταν καλή χθες. Ξέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε υλικό και ποιότητα. Εάν δεν συνέβαινε αυτό που συνέβη με το Βιεϊρίνια και ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα θα ψάχναμε τον καλύτερο και θα καταλήγαμε στον Ίνγκασον ή τον Εσίτι. Ο Εσίτι δεν ήταν κακός χθες αλλά δεν το άκουσα από κανέναν. Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο αλλά ήταν γεμάτο δύναμη και πάθος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.