Βγαίνουν οι τετράδες σε Europa και Conference League

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Τα τέσσερα ματς ρεβάνς των προημιτελικών αν μη τι άλλο συγκεντρώνουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου βγήκαν τα ζευγάρια Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν-Ρεάλ. 

Το αποτέλεσμα που ξεχώρισε την προηγούμενη Πέμπτη (11/04) ήταν η νίκη της Αταλάντα μέσα στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ 0-3 και θέλει την πρόκριση για τα  ημιτελικά. Από την άλλη οι reds προερχόμενη επίσης από ήττα στην έδρα τους 0-1 με την Κρίσταλ Πάλας, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τις δύο σερί ήττες και πάνε στην Ιταλία για το θαύμα ότι έκαναν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του chl του 2019 για να πάρουν εκείνη τη πρόκριση.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας λίγες ημέρες μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος η Λεβερκούζεν ταξιδεύει για το Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη κάτοχο του Conference League Γουέστ Χάμ. Οι Ασπιρίνες έχουν το προβάδισμα με 2-0 είναι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις και πάνε στην Αγγλία για να περάσουν στους «4». Τα σφυριά ευελπιστούν καταρχάς να σπάσουν το τρομερό σερί της Μπάγερ θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν τη πρόκριση. Η ρόμα επικράτησε της Μίλαν στο ιταλικό εμφύλιο με 0-1 και θέλει να σφραγίσει την παρουσία της στους ημιτελικούς της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρόνιά. Οι Μιλανέζοι φιλοδοξούν να ανατρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα και να προκριθούν εκείνοι στην επόμενη φάση.

Τέλος για τα προημιτελικά η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Μπενφίκα και με το 2-1 του πρώτου ματς ευελπιστεί να κερδίσει και να περάσει. Οι αετοί της Λισαβόνας πάνε στη Μασσαλία με ένα μικρό προβάδισμα και θέλει να βρεθεί στα ημιτελικά μετά από 10 χρόνια. 

Στο Conference εκτός από τα κρίσιμα ματς των ελληνικών ομάδων του ΠΑΟΚ με τη Μπρίζ στη Τούμπα και του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη έχουμε και άλλους 2 αγώνες. Στις 19:45 στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα θα αναμετρηθεί με την Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας και την ίδια ώρα 19:45 η Άστον Βίλα που έχει το προβάδισμα με 2-1 αναμετράται με την Λίλ στην Γαλλία.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.