Ωρα να δείξετε ότι είστε ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Μαρτίου 2021

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο στα ντέρμπι είναι αποκαρδιωτικές. Δεν κέρδισε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που είχε με Ολυμπιακό, Αρη και ΑΕΚ (από τις δύο πρώτους κατέγραψε και ισάριθμες ήττες) και το μόνο τρίποντο καταγράφηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το φινάλε της κανονικής περιόδου τον βρίσκει και πάλι αντιμέτωπο με τους «πράσινους» και του δίνεται, έτσι, η τελευταία ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο κόντρα σε έναν από τους παραδοσιακά μεγάλους αντιπάλους του. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει την αντίδραση των παικτών του ως συνέχεια του τελευταίου δεκαλέπτου κόντρα στον Αρη. Εκεί που έδειξαν να βγάζουν τσαγανό και... εγωισμό ΠΑΟΚ. Και το θέλει για δύο λόγους. Πρώτο για να αρχίσει να «απαντά» η ομάδα του στην κριτική ότι δεν μπορεί να πάρει ντέρμπι και δεύτερο για να στείλει ένα μήνυμα ενόψει πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά όλες αυτές τις ομάδες.

Μπάμπα βασικός, σκέφτεται και Κρέσπο ο Πάμπλο

Η αναφορά που κάναμε πιο πάνω για συνέχεια στην αντίδραση που βγήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αρη δεν είναι τυχαία. Αφορά και στο αγωνιστικό πλάνο που θα επιλέξει ο Ουρουγουανός τεχνικός. Ο Μπάμπα ως αριστερός μπακ με τον Βιεϊρίνια στα δεξιά είναι πλέον το βασικό σενάριο για τα άκρα της άμυνας. Παράλληλα, ο 43χρονος κόουτς σκέφτεται και την ενεργοποίηση του Κρέσπο δίπλα στον Ίνγκασον, αφού ο Ισπανός πλέον έχει καταγράψει ικανό αριθμό προπονήσεων. Υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος που ίσως επηρεάσει τις επιλογές του: Οι έξι κίτρινες κάρτες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δημιουργούν τον κίνδυνο να δεχθεί μία ακόμη και να χάσει τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ. Υπάρχει προβληματισμός αν πρέπει να τον προστατεύσει, κάτι που σημαίνει πώς ίσως δούμε σχήμα με τρεις μέσους, σκεπτόμενοι και ότι ο Ουάρντα στο προηγούμενο ματς έπαιξε στα άκρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.