Ώρα καταγραφής για τον Όλαφ Ρέμπε

Γιώργος Καστάνης07 Ιουλίου 2020

Το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κρήτη ήταν ο Όλαφ Ρέμπε. Ο 42χρονος Γερμανός αθλητικός διευθυντής που από την πρώτη Ιουλίου ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του, ακολούθησε για πρώτη φορά την ομάδα στην Κρήτη και είχε την ευκαιρία να περάσει αρκετές ώρες δίπλα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν η "Μ" και το metrosport.gr ο Ρέμπε είχε πολύ διακριτική παρουσία και αρκέστηκε σε ρόλο παρατηρητή. 

Είναι προφανές ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα αναλάβει δράση μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, βάζοντας μπρος το σχέδιο τριετίας το οποίο έχει ήδη παρουσιάσει και συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη.  

Την δεδομένη χρονική περίοδο, παρατηρεί διεξοδικά την καθημερινότητα της ομάδας, μαθαίνει πρόσωπα και πράγματα, τα οποία θα βοηθήσουν και στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο σε παίκτες, αλλά και σε άλλα στελέχη που θα ενισχύσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες της "Μ", υπάρχει ήδη στέλεχος που έχει συμφωνήσει και περιμένει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.