Ώρα για ιδρώτα: Μπήκαν Λιντς, Φίνκε και Τέρνερ στον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης24 Αυγούστου 2021

O Ηρακλής μπαίνει σταδιακά με δέκα σχεδόν νέα πρόσωπα στο στήσιμο της ομάδας για τη νέα απαιτητική χρονιά.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο μέτρο του δυνατού «μπόλιασε» το ρόστερ με γεμάτο υλικό και περιμένει σταδιακά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Φυσικά, το βασικό στάδιο προετοιμασίας για μια ανταγωνιστική σεζόν ξεκινάει από τη σωστή βάση σε επίπεδο φυσική κατάστασης. Έτσι, άρχισε η οικοδόμηση φυσικής κατάστασης στο “κυανόλευκο” μπάσκετ, με σκληρή δουλειά στους Χορτατζήδες.

Στον… στίβο οι καλαθοσφαιριστές του Ημίθεου θα πρέπει σε πρώτη φάση να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους για μια χρονιά που θα κινηθεί σε τριπλό ταμπλό. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Εξάλλου,με τρεις επιπλέον παίκτες διεξάγεται από χθες η προετοιμασία. Ο Elston Turner Jr., ο Reggie Lynch και ο Michael Finke, οι οποίοι έφτασαν μέσα στο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Οι τρεις Αμερικανοί είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του και φυσικά με τους νέους του συμπαίκτες κι έπιασαν αμέσως δουλειά.

Σήμερα, το μεσημέρι (13:25), αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ryan Taylor.

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο για την αγωνιστική διαμόρφωση της ομάδας θα παίξει η πραγματοποίηση των φιλικών αναμετρήσεων. Αντί για το Μέτσοβο και τα Γιάννενα, οι “κυανόλευκοι” θα ταξιδέψουν στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Απόλλωνα και τον Προμηθέα, ενώ προστέθηκαν δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια, κόντρα στην ΑΕΚ και τον Άρη.Το πρόγραμμα φιλικών έχει διαμορφωθεί ως εξής:03/09: με ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια,05/09: με Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας,06/09: με Προμηθέα στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”,10/09: με ΜΖΤ Σκοπίων στο Ιβανώφειο,14/09: με Άρη.

Τέλος, σύντομα η ΚΑΕ θα θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τους φιλάθλους να εκφράζουν τη θέληση για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

*Κατέφθασε και ο Ράιαν Γούλριτζ.Ο νεαρός Αμερικανός πόιντ γκαρντ τίθεται στη διάθεση της “κυανόλευκης” τεχνικής ηγεσίας.

*Η FIBA ενημέρωσε σήμερα την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ότι η Προκριματική φάση (φούσκα), στην οποία συμμετέχει η ομάδα μας, με αντίπαλο την Akademik Plovdiv, θα διεξαχθεί στη Σόφια από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.