Ώρα για...Clasico: Η τηλεοπτική μετάδοση και οι πιθανές ενδεκάδες

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

 Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο κατάμεστο «Κάμπ Νόου» την Ρεάλ Μαδρίτης (19/3 22:00 NOVASPORTS PRIME), σε ακόμη ενα Clasico που θα «καθηλώσει» εκατομμύρια κόσμου μπροστά απο τις οθόνες, για να παρακολουθήσουν την τέταρτη φετινή «τιτανομαχία» μεταξύ τους. Οι «Μπλαουγκράνα» με νίκη είναι κοντά στο να «τελειώσουν» την υπόθεση... πρωτάθλημα, ενώ η «Βασίλισσα» θα προσπαθήσει να «κόψει» βαθμούς για να διατηρήσει τις ελπίδες για τίτλο.

Η ομάδα του Τσάβι αποκλείστηκε απο το Europa League και πλέον στρέφει το βλέμμα της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, στην πρώτη γεμάτη χρονιά του Ισπανού τεχνικού. Οι «Μπλαουγκράνα»  δείχνουν να βρίσκονται στον σωστό δρόμο αγωνιστικά και είναι ικανοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα των εννέα βαθμών μπροστά από τους δεύτερους «Μαδριλένους» και της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα από την 26η αγωνιστική. 

Η Ρεάλ προέρχεται από μια εμφατική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς κέρδισε και στο δεύτερο ματς τη Λίβερπουλ  και σε συνδυασμό με το 5-2 του Άνφιλντ προχώρησε στην οκτάδα. Η πρόκριση επί της Λίβερπουλ  επανέφερε μια νότα ηρεμίας στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας»,  όμως η αδρεναλίνη ανεβαίνει ξανά, καθώς ενα Clasico που διακυβεύεται ουσιαστικά το πρωτάθλημα μοιάζει καταλυτικό και για τους δυο. Οι «Μερέγχες» θα κυνηγήσουν τη νίκη στη Βαρκελώνη, καθώς  οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα  θα καταστήσει πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Μαδριλένους για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Κάρλο Αντσελότι προειδοποίησε πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να επιτεθεί! 

Φετινές μονομαχίες

  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1 στο Copa del Rey (ρεβάνς 05/04)
  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-3 στο Supercopa
  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 3-1 στη La Liga

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανές ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν - Μπαλντέ, Κρίστενσεν, Κουντέ, Αραούχο - Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Κεσί - Γκάβι, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά- Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Καρβαχάλ - Κρόος, Καμαβινγκά, Μόντριτς- Βινίσιους, Μπενζεμά, Βαλβέρδε

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.