ΩΡΑ 03:30 ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ: Αγανακτισμένοι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν και κατέβασαν τους παίκτες για εξηγήσεις

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιανουαρίου 2022


Ο οδυνηρός αποκλεισμός του Αρη από την Λαμία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Η προβληματική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα και τον χθεσινό αποκλεισμό, ανάγκασαν τον κόσμο του Άρη να σταθεί απέναντι από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος ζητώντας εξηγήσεις.

ΏΡΑ 03.30, στα διόδια των Μαλγάρων, περίπου 80 φίλαθλοι της ομάδας σταμάτησαν το λεωφορείο της αποστολής, που επέστρεφε από την Λαμία.

Κατέβασαν τους ποδοσφαιριστές και το staff στο δρόμο και ζήτησαν...απαντήσεις.

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους υποδέχτηκαν με την λέξη..."ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. "Τρία παιχνίδια με την Λαμία και δεν μπορέσατε να βάλετε γκολ. Στην Λαμία! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Πρέπει να ντρέπεστε", είναι μερικές από τις κουβέντες που ακούστηκαν. "Πείτε μας τι φταίει. Μιλήστε!", με τους ποδοσφαιριστές να ακούν χωρίς όμως να δίνουν απαντήσεις.

Κάποιοι έθεσαν και θέμα χρημάτων, αλλά και πάλι δεν δόθηκε απάντηση. "Είστε απλήρωτοι; Αν είστε απλήρωτοι να το πείτε".

Κάποιοι άλλοι "απομόνωσαν" τον Άκη Μάντζιου, ζητώντας από τον προπονητή της ομάδας να τους εξηγήσει τι φταίει για την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, σημειώνοντας την έλλειψη πάθους που διακρίνεται και την νοοτροπία ορισμένων στην ομάδα.

Προτού η αποστολή αναχωρήσει, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι απευθύνθηκαν σε όλους λέγοντας ότι....

"Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε έτσι ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε...".

Με την ελπίδα βέβαια ότι το χθεσινό μήνυμα ελήφθη και η ομάδα θα βγάλει αντίδραση διεκδικώντας πλέον τον μοναδικό στόχο που της απέμεινε, την είσοδο στα play off.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.