Όπως έκλεισε την χρονιά, έτσι άρχισε το νέο έτος ο Λεβαδειακός, 3-1 τον Βόλο

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Ιανουαρίου 2026

Όπως ακριβώς έκλεισε την χρονιά, έτσι μπήκε και στο 2026 ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε με 3-1 του ΝΠΣ Βόλου, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της κατάσταση και εδραιώνοντας τη θέση της στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, οι Βοιωτοί κατάφεραν να αποσπαστούν έξι βαθμούς από τον πέμπτο Βόλο, κάνοντας σημαντικό βήμα στη μάχη της πρώτης τετράδας.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μπάλτζι στο 9΄. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε και δεύτερο γκολ, με τον Σόρια να σημειώνει αυτογκόλ, γράφοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 67’ ο Πεντρόσο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες του Βόλου.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 78’ με τον Κόμπα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, χωρίς ωστόσο να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.