Όποιος και να παίξει, θα κάνει κατάθεση ψυχής

Γιώργος Ζαΐρης11 Απριλίου 2024

«Θυμάσαι ρε μάγκα το ματς με την Κλαμπ Μπριζ;» Μπορεί να είναι μια κουβέντα μετά από αρκετά χρόνια δυο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που θα έχουν τερματίσει την καριέρα τους και θα αναπολούν το παρελθόν. Κάποιος μπορεί και δικαιολογημένα να σκεφτεί «τι είναι αυτά που γράφεις…». Αυτό που γνωρίζω καλά έχοντας παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα τα ματς του ΠΑΟΚ από κοντά ακολουθώντας την ομάδα, είναι ένα: όποιο και να παίξει σήμερα θα κάνει κατάθεση ψυχής αφού θέλει να βάλει τις βάσεις για μια ιστορική πρόκριση. 

Πολλές φορές μέσα από το ρεπορτάζ, παραθέτουμε στατιστικά, ρεκόρ που καταρρίπτει η ομάδα. Τώρα; Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στην ημιτελική φάση μιας διοργάνωσης. Μέχρι να βρεθεί φυσικά ο δρόμος είναι μακρύς. Αν θα είναι διάπλατα ανοικτός στις 18 Απριλίου, στην κατάμεστη και ασφαλή Τούμπα θα φανεί σήμερα με το αποτέλεσμα ενός πολύ δύσκολου αγώνα.

Ευτυχώς η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε την Κυριακή την Αντερλεχτ. Γιατί ευτυχώς; Γιατί πολύ απλά, πολλοί θεωρούν πως ο βελγικός σύλλογος περνά κρίση από τη στιγμή που έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Κέρδισε την ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο που είχε τεράστιο κίνητρο για το διπλό και όχι μόνο δεν το πήρε αλλά έχασε. Επομένως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως έχει να παίξει με μια καλή ομάδα που μέσα από την ευρωπαϊκή της παρουσία πάει να σώσει τη χρονιά!

Αυτός ο ΠΑΟΚ όμως δεν χρειάζεται να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Το έχει κερδίσει αυτό μέσα από την παρουσία του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και σήμερα είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρει μια ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική χρονιά. Αν κάποιος μου έλεγε «κάνε μια ευχή» θα σας έλεγα να κάνει το παιχνίδι της ζωής του ο Ότο. Εκεί εστιάζω αγωνιστικά. Για τις άλλες θέσεις δεν φοβάμαι. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου επιστρατεύσει τον Αντρέ που έχει αποδείξει και στα 38 του πως μπορεί να βγάλει ένα ποιοτικό 90λεπτο. Το έκανε στην Ευρώπη φέτος και μπορεί να το ξανακάνει.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με ενδιαφέρον και αγωνία αυτό το ματς. Καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο και μια ακόμη παράσταση από τον 12ο παίκτη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ήδη εκεί, περιμένει, ετοιμάζεται και είμαι σίγουρος πως για μια ακόμη φορά θα στρέψει το ενδιαφέρον πάνω του. Για τον παλμό, τη φωνή και την ζωντάνια. Για τίποτε άλλο όμως!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.