Open: Ανακατατάξεις στον τομέα της ενημέρωσης

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Εξελίξεις με μεγάλες ανακατατάξεις με αποχωρήσεις και μετακινήσεις αναμένονται στον ενημερωτικό τομέα του Open.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Άκης Παυλόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Ώρα Ελλάδος το πρωί της Τρίτης, στον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο παρουσιαστής είχε έντονες διαφωνίες από τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν για ορισμένες αλλαγές που ζητήθηκαν σχετικά με την δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής του. Οι τόνοι κατέβηκαν στην πορεία και από τις δύο πλευρές, αλλά εκ του αποτελέσματος η ρήξη ήταν οριστική.

Ο Άκης Παυλόπουλος θα αποχωρήσει από το Open στο τέλος της σεζόν και η επόμενη τηλεοπτική του στέγη αναμένεται να είναι είτε στον ΣΚΑΪ, είτε στο Star. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν να έχει μπει στο «κάδρο» και η ΕΡΤ1.

Εκτός Open αναμένεται να βρεθεί και η Φαίη Μαυραγάνη καθώς οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί είτε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, είτε στο δελτίο ειδήσεων.

Τέλος, το Open έκανε πρόταση πριν λίγο καιρό στον Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος την απέρριψε. Οπότε σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανή η μετακίνηση της Μάριον Μιχελιδάκη από την μεσημεριανή ζώνη στο πρωινό. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι για ακόμη έναν χρόνο.

Πληροφορίες: zappit.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.