ΟΠΕΚΑ: Κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21-Πότε γίνεται η πληρωμή του

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Το προσωρινό κλείσιμο της ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού στις 11 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ. Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, αυτό συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή για να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 5ης δόσης.

Η πληρωμή της 5ης δόσης θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ:

«Στις 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 5ης δόσης. Η καταβολή της 5ης δόσης θα λάβει χώρα την 30η Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.

Επιπλέον πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησής τους μπορούν να αναζητήσουν εδώ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.