Οπαδοί Παλμέιρας: «Ευχαριστούμε τον Θεό που ζούμε στην εποχή του Αμπέλ»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Μετά από ακόμα μία ιστορική βραδιά, οι ξετρελαμένοι φίλοι της Παλμέιρας κατέκλυσαν το twitter, με αναρτήσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και για τον «καλύτερο προπονητή που πέρασε ποτέ από την Βραζιλία» αλλά και για ευγνωμωσύνη στον Θεό που ζουν στις μέρες του στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Τα ξημερώματα η Ατλέτικο Μινέιρο, υποδέχτηκε την Παλμέιρας, για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0 στο 47' και τα όνειρα για ακόμη μία κατάκτηση του τροπαίο «έσβηναν» για τους φίλους των πρασίνων, ώσπου μίλησε η «νοοτροπία Αμπέλ» όπως την αποκαλούν στην Βραζιλία. Ένα γκολ στο 52' από τον Μουρίλο (που πέτυχε αυτογκόλ λίγα λεπτά νωρίτερα) και ένα στο 90+2' από τον Ντανίλο έφερε το ματς στα ίσια και η πρόκριση θα κριθεί στο Αλιάνζ Παρκ του Σάο Πάουλο. Με αυτόν τον τρόπο η Παλμέιρας επέκτεινε το αήττητο εκτός έδρας σερί της σε 20 με προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος... αρνείται να χάσει. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στις 3:30 τα ξημερώματα.

 Στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, πιστώνουν την αντίδραση της ομάδας οι οπαδοί της, οι οποίοι έχουν βάλει ήδη στο πάνθεον του συλλόγου τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ φυσικά ο ίδιος είναι αυτός που έφερε την Παλμέριας στην κορυφή της Λατινικής Αμερικής για δύο συνεχόμενες φορές και σκοπεύει να επεκτείνει το σερί του.  Το twitter «κατακλύστηκε» από αναρτήσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, ενώ το «σήμα κατατεθέν» του, η χειρονομία που δείχνει με τους δείκτες των χεριών του το μέτωπό του συγκρίνεται με την viral γκριμάτσα του Αντσελότι που σηκώνει το φρύδι και ξέρουν όλοι πως όταν την κάνει, δεν χάνει!


«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω στην εποχή του Αμπελ Φερέιρα», «Κοιμάμαι και στο πεζοδρόμιο αν μου ζητήσει ο Αμπέλ το σπίτι μου», «Ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την Βραζιλία και top 5 στον κόσμο.» είναι μερικές από τις άκρως εγκωμιαστικές ατάκες που «έπαιξαν» στο Twitter, πράγμα που δείχνει την υπέρμετρη αγάπη που εισπράττει ο Πορτογάλος στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

«Μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες από καταπληκτικές ομάδες της Παλμέιρας. Αλλά το να ζεις την εποχή της Palmeiras του Abel Ferreira είναι τιμή. Ευχαριστώ τους θεούς του ποδοσφαίρου.»
 

«Σκέφτηκα ότι δεν θα ζούσα ποτέ ξανά στη ζωή μου τις νύχτες του Libertadores όπως έκανα το 99/00 με τον Felipão. Τώρα ζω τις νύχτες του Libertadores του Abel Ferreira. Ευχαριστώ Θεέ! Ευχαριστώ Palmeiras!



«Ο Αμπέλ είναι στο top5 του κόσμου σήμερα»

«Κοιμόμουν στο πεζοδρόμιο και άφηνα το σπίτι μου σε αυτόν τον κύριο εδώ»

«Μακράν ο καλύτερος ξένος προπονητής στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου όλων των εποχών!!»

«Ξέρει τι κάνει. Να σέβεστε τον Αμπέλ Φερέιρα»

«Βλέπω την Παλμέιρας του Αμπέλ να παίζει. Ευχαριστώ τον Ιησού!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.