Οπαδικό επεισόδιο στο Χαϊδάρι: Μαχαίρωσαν 24χρονο σε ίντερνετ καφέ (vid)

Metrosport Team31 Μαΐου 2023

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό συνέβη σε ίντερνετ καφέ και τραυματίστηκε απο μαχαιριά ένας 24χρονος. 

Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες, πέντε άτομα με διακριτικά του Παναθηναϊκού μπήκαν σε ίντερνετ καφέ στο Χαϊδάρι και μαχαίρωσαν στον μηρό οπαδό του Ολυμπιακού.

«Ήρθε ένα μαύρο golf και σταμάτησε και βγήκαν τέσσερα άτομα έξω, άλλος ένας ήρθε από εδώ. Πηδάει ο ένας στον πάγκο του ίντερνετ καφέ και λέει 'εδώ πέρα είναι' και μιλούσε στο τηλέφωνο με άλλους δύο-τρεις, Μπαίνουν μέσα, αρχίζουν τον βαράνε, ανεβαίνει στον πάγκο που είναι το πληκτρολόγιο και λέει 'αφήστε με'.

Αυτό έγινε για ένα φούτερ της Θύρας 7 και λέει βγάλε το. Μόλις τους απαντάει όχι, του ρίχνουν μία κλωτσιά στο μπούτι, πέφτει κάτω και τον μαχαιρώνουν 2-3 φορές στο μπούτι. Δεν ξέρω αν τους γνώριζε, αλλά αυτοί τον γνώριζαν γιατί σταμάτησαν και πήγαν κατευθείαν γι' αυτόν», τόνισε ο πρώτος.

Ο δεύτερος ανέφερε: «Βλέπω το παιδί, να ουρλιάζουν αυτοί 'τι είπες ρε;', σε μία φάση μπαίνουν μέσα του βαράνε μπουνίδια, ξαπλώνει πίσω στα τραπέζια και οριακά θα μπορούσε να την έχει φάει πιο βαθιά την μαχαιριά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.