Οντουμπάγιο: «Είμαστε μια οικογένεια»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Για την πρόκριση επί της Γκόμελ, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο αμυντικός του Άρη, Μόουζες Οντουμπάγιο.

“Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που η ομάδα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα μου κατάφερε να πάρει την πρόκριση, το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε δυο νίκες και η πρόκριση αλλά δεν είναι μόνο αυτό και στα δυο αυτά παιχνίδια σαν ομάδα δείχνουμε πρόοδο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πρόοδο δεν θέλω να το αναλύσω τώρα σε ποια σημεία αλλά το ποιο σημαντικό σαν ομάδα δείχνουμε εξέλιξη, σήμερα παίξαμε καλύτερα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό η ομάδα να αποκτήσει χημεία, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια αλλά και έξω από την προπόνηση ή το παιχνίδι είναι πιστεύω μια ωραία παρέα, είμαστε ωραίοι χαρακτήρες που έχουμε ταιριάξει γελάμε περνάμε ωραία και εντός και έκτος γηπέδου και βεβαίως μέσα στο παιχνίδι ο ένας μαθαίνει τα καλά σημεία και τα αδύνατα σημεία του άλλου και όταν βλέπει μια δύσκολή κατάσταση μέσα στο παιχνίδι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και για αυτό δεν είμαστε μόνο μια ωραία παρέα και μια καλή ομάδα αλλά είμαστε και μια οικογένεια”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.