Onlyfans: Ιταλίδα... βγαίνει από τα ρούχα της όταν πάει γήπεδο και την ψάχνουν οι Αρχές

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Viral έχει γίνει ένα μοντέλο από την Ιταλία που δραστηριοποιείται στην πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου Onlyfans, η οποία για δεύτερη φορά, απεικονίζεται ημίγυμνη μέσα στο γήπεδο της Μπάρι κάτι που έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο των συνοπαδών της όσο και της ιταλικής αστυνομίας.

Πρόκειται για την Coyote Cutee, όπως είναι το διαδικτυακό της όνομα, η οποία είναι δηλωμένη οπαδός της Μπάρι και στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας της κόντρα στην ΣΠΑΛ, ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της που δέιχνει την ίδια μέσα στο Σαν Νίκολα, χωρίς παντελόνι, να κρατά το κασκόλ της ομάδας της καρδιάς της, ανεβάζοντας την... θερμοκρασία στις εξέδρες του γηπέδου.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη επιλέγει το εν λόγω κόνσεπτ για να εμπλουτίσει το περιεχόμενό της στο onlyfans, αφού και πριν περίπου ένα μήνα είχε ανεβάσει αντίστοιχη φωτογραφία, στην ίδια ακριβώς θέση του γηπέδου. Το γεγονός πως το επανέλαβε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ιταλικών Αρχών, οι οποίες διερευνούν την υπόθεση της κοκκινομάλας ποδοσφαιρόφιλης.

Η ίδια πάντως, μετά την νέα της εμφάνιση που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας, δεν φαίνεται να πτοείται, ενώ δίνει στην κίνησή της συμβολικό χαρακτήρα, αναφέροντας πως: «Είναι επιλογή μου να δείξω το σώμα μου όπου και όποτε θέλω. Η ισότητα των φύλλων πρέπει να προωθηθεί και θέλω να συμβάλλω σε αυτό. Το γυμνό μου σώμα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως και ένα ανδρικό. Ή τουλάχιστον να μην δημιουργείται τέτοιος ντόρος.»

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, ανέφερε πως το Onlyfans της αποφέρει σχεδόν 5 χιλάδες ευρώ ανα μήνα και σίγουρα σε αυτό βοηθά ο ντόρος που έχει προκληθεί από τις φωτογραφίσεις της μέσα στο γηπεδο του Σαν Νίκολα. Στο Instagram αριθμεί πάνω από 85 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι όλοένα και αυξάνονται και μάλλον θα συνεχίσουν να το κάνουν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.