Ονειρο ζει, μην τον ξυπνάτε! Πάει στο Μουντιάλ ο Αντρίγια!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021


Το γκολ του Μίτροβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πορτογαλία όχι μόνο έφερε την ολική ανατροπή στο ματς με την Πορτογαλία αλλά έστειλε την Σερβία απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου! 

Η Σερβία κέρδισε με 2-1 μέσα στην Πορτογαλία την ομάδα του Σάντος σε ένα ματς που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Ο Σέρβος που μεσοβδόμαδα είχε αγωνιστεί βασικός και στο φιλικό απέναντι στο Κατάρ, πήρε εκ νέου φανέλα βασικού, έπαιξε χθες σε οικείο περιβάλλον αφού ο αγώνας έγινε στην έδρα της Μπενφίκα, της ομάδας δηλαδή που αγωνιζόταν πριν φορέσει τα ασπρόμαυρα. 

Η Σερβία βρέθηκε από το 2’ μόλις πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 33’ με τον Τάντιτς και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η ομάδα του Αντρίγια ήταν καλύτερη, πίεσε για το δεύτερο γκολ. 

Ο Αντρίγια αντικαταστάθηκε στο 69’ της αναμέτρησης και πανηγύρισε από τον πάγκο το γκολ-πρόκριση στις καθυστερήσεις. 

Επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που χθες είδε από τον πάγκο τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Αντρίγια πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στον ΠΑΟΚ αφού δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί με την Σερβία στη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, εκεί που έστειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σάντος!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.