On fire... Ο Χάαλαντ κάνει θραύση

Δημήτρης Μπασμπαρέλας29 Οκτωβρίου 2020

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Είναι αναμφίβολα από τους επιθετικούς, οι οποίοι κάνουν θραύση στο ευρωπαϊκό, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τα στατιστικά του είναι εντυπωσιακά.

Αν δεν παρουσιαστούν στην πορεία σοβαροί τραυματισμοί, είναι δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει και θα τον πουλήσει ακριβά.

Ο 20χρονος Νορβηγός επιθετικός πρόσφερε ένα ακόμη τέρμα στο 2-0 των Βεστφαλών επί της Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σε πέντε παιχνίδια Πρωταθλήματος στη Γερμανία έχει βάλει ισάριθμα γκολ. Σε δύο αναμετρήσεις των ομίλων για το Champions League έχει σημειώσει ισάριθμα τέρματα. Στο Super Cup Γερμανίας σκόραρε επίσης μία φορά κόντρα στην Μπάγερν.

Με την εθνική έβαλε έξι γκολ σε τέσσερα ματς. Στη φετινή χρονιά δεν έχει βάλει γκολ μόλις σε δύο αναμετρήσεις!

Μία στην εντός έδρας νίκη της εθνικής Νορβηγίας με τη Βόρεια Ιρλανδία (1-0) και μία στην εκτός έδρας πρόκριση για το Κύπελλο κόντρα στη Ντούισμπουργκ (5-0). Βρήκε δίχτυα σε 11 από τις 13 φετινές παρουσίες του.

Ο Χάαλαντ έχει πετύχει 12 τέρματα στο Champions League σε 10 συμμετοχές. Τα τέσσερα γκολ είναι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και τα οκτώ με τη Σάλτσμπουργκ. Σε συλλογικό επίπεδο την περσινή σεζόν είχε 40 ματς με 44 γκολ με τους δύο συλλόγους.


Πέτυχε τέρμα στα επτά από τα οκτώ ματς των ομίλων. Τί θέλεις από έναν επιθετικό; Γκολ. Ο Χάαλαντ έχει το εύκολο γκολ. Οι αριθμοί το μαρτυρούν περίτρανα.

Κέιν, Μανέ και Ινζάγκι σημείωσαν εννιά γκολ στα 10 πρώτα παιχνίδια τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οσο για τους σούπερ σταρ του αθλήματος; Ο Μέσι χρειάστηκε 25 παιχνίδια και ο Ρονάλντο 47.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.