Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ομόνοιας Σταυρούπολης με τον προπονητή Σπύρο Παπαδόπουλο ενόψει της συνέχειας του πρώτου ομίλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Σεβαστή η απόφαση της διοίκησης. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Κοπή της πίτας της ακαδημίας
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοια Σταυρούπολης πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της μέσα σε μια όμορφη, ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, φίλοι της ομάδας, γονείς και αθλητές, καθώς και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
«Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Χατζηλιάδη Στέφανο για την πολύτιμη ενημέρωση σχετικά με την περίθαλψη και την πρόληψη μικρών τραυματισμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώην μέλος του συλλόγου μας, νοσηλευτής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά. Θερμές ευχαριστίες και στη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Σταυρούπολης για την παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία της εκδήλωσης. Η Ομόνοια Σταυρούπολης συνεχίζει με ενότητα, αξίες και αγάπη για τον αθλητισμό. Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube