Ομόνοια: Μετά τον ΠΑΟΚ, θριάμβευσε (0-3) επί του ΑΠΟΕΛ!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Μετά την ιστορική, πρώτη της νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επί του ΠΑΟΚ, η Ομόνοια θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου επικρατώντας 3-0 (τυπικά εκτός έδρας) του ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, κυριάρχησαν στο γήπεδο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 39ο λεπτό με γυριστό σουτ του Λούφτνερ.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις μαζεμένες αλλαγές από τον ΑΠΟΕΛ, η εικόνα δεν άλλαξε με την Ομόνοια να είναι και πάλι καλύτερη επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της στο 80’ όταν σε κεφαλιά του Κούσουλου, ο Σίλβα απόκρουσε ασθενώς και ο μέσος της Ομόνοιας με το στήθος πέτυχε το 0-2. 

Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «τριφυλλιού» έδωσε στο 86’ ο Ντούρις με σουτ μετά από κόντρα σε φάουλ που εκτέλεσε ο Παπουλής.

ΑΠΟΕΛ (Μ.Μακάρθι): Σίλβα, Ζεράλδες, Σιέλης, (52΄Σιέλης),Μερκής, Σάντος, Γιένσεν, Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Ντονγκαλά, (6΄Γαβριήλ), (52΄Σατσιάς),Ατζίλι, (52΄Νσούε), Νούχιου (52΄Μπεν Σαχάρ).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Χούμποτσαν, Λάνγκ, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Παπουλής, Τιάγκο,( 77΄Τζιωνής), Ασάντε, (68΄Σέχου), Ντούρις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.