Ομηρίδης: «Πίστευα στον Κεραμίτση, είναι παιδί με πολλά προσόντα»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Από τα τοπικά πρωταθλήµατα της ΕΠΣΜ ο  ∆ηµήτρης Κεραµίτσης µέσα σε δύο χρόνια έφτασε να παίζει στο  Ιταλικό Πρωτάθληµα µε τη φανέλα της Ρόµα. 

Tην περίοδο 2019-2020 φορούσε τη φανέλα της ΑΕ  Κρήνης και ο προπονητής του τότε Νίκος Οµηρίδης τόνισε: «Το πίστευα αυτό το παιδί καθώς έχει πολλά προσόντα, είναι πολύ δυνατό και τεχνικά καταρτισµένο. ∆ούλεψε πάρα πολύ κάνοντας διπλές και τριπλές προπονήσεις, πολλές φορές την εβδοµάδα. Ο Κεραµίτσης πέρασε από πολλές οµάδες και πολλοί έλεγαν ότι αυτό είναι λάθος, αλλά έτσι πήρε εµπειρίες.
Εγώ είχα τη φιλοσοφία µε  τους µικρούς και θα βγουν και άλλοι παίκτες από την ΑΕ Κρήνης όπως και ο Χαµοξάρας που ήρθε τώρα. Πάρα  πολλά λάθη γίνονται µε τους µάνατζερ και κάποια παιδιά  χάνονται. Ο Κεραµίτσης είχε τον πατέρα του και προχώρησε κάτι που συνέβη και µε τον Βαγγέλη Παυλίδη.

∆εν τα πίστευαν τα παιδιά.  Ο Παναγιώτης ∆εληγιαννίδης ήταν µεγάλο ταλέντο, αλλά έπαιξε από κανένα ηµίχρονο στα κύπελλα, πήγαινε δανεικός, εδώ και εκεί. Ευτυχώς ήρθε ο Γκαρσία και περνάει κάποιους µικρούς. Είναι κατάντηµα να βλέπουµε οµάδες µε 18 ξένους».

Ο ∆ηµήτρης Κεραµίτσης ο οποίος έπαιξε και στην µικτή της ΕΠΣΜ, πριν την ΑΕ Κρήνης ήταν στο Πανόραµα και ο παράγοντας της οµάδας Ευάγγελος Πύλης είπε: «Σε εµάς ήταν µια χρονιά, έπαιζε στην Κ17 και τον ανεβάσαµε και στο ανδρικό τµήµα». Την περίοδο 2020-2021 µετά δηλαδή την ΑΕ Κρήνης, πήγε στον Ποσειδώνα Καλαµαριάς και ο προπονητής του Βασίλης ∆έλλιος για την παρουσία του εκεί επισήµανε: «Σε εµάς έκανε προπονήσεις για δύο εβδοµάδες την περίοδο της προετοιµασίας, ήταν ένας παίκτης που ξεχώριζε αλλά µετά έφυγε στην Ιταλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.