Ομιλία του Σούλη Παπαδόπουλου στου παίκτες του Ηρακλή: «Όλα είναι στα πόδια σας»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη των πλέι άουτ και την πρώτη αναμέτρηση για τον Ηρακλή, αυτή με τον Αιολικό στην Αριδαία. Οι κυανόλευκοι θα μπουν στη ψυχοφθόρα διαδικασία έχοντας 15 βαθμούς και θέλουν να ξεμπερδεύουν όσο γίνεται γρηγορότερα από… σενάρια και κομπιουτεράκια. Με τον προσεχή αντίπαλό τους μάλιστα έχει μία διαφορά πέντε βαθμών, η οποία σε περίπτωση νίκης θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα συνεχίζεται καθημερινά στη Μίκρα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει χθες το πρωί εκτός από καθήκοντα προπονητή και αυτά του ψυχολόγου και του… εμψυχωτή.

«Είναι επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Αιολικό, καθώς εκτός της βαθμολογικής συγκομιδής πρέπει να πάρουμε και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει, δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

Για το παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης ο κ. Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, τραυματισμών ή τιμωριών.

Δύο εβδομάδες μετά στο ίδιο γήπεδο

Τα… παιχνίδια της τύχης έφεραν Ηρακλή και Αιολικό ξανά αντιπάλους μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ηταν 11 Μαρτίου όταν ο Ηρακλής για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος επικρατούσε εύκολα 3-0 του Αιολικού στο γήπεδο της Αριδαίας. Στις 24 Μαρτίου οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντίπαλες και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο, μιας και οι νησιώτες δήλωσαν αυτό για έδρα τους στα πλέι άουτ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.