Ομιλία Σαββίδη σε παίκτες και Γκαρσία!

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2020

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο προσέγγισε την αναμέτρηση με τον Άρη ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ. Ως είθισται, πριν από κάθε σημαντικό παιχνίδι, ο Ιβάν Σαββίδης απευθύνεται στους παίκτες και τον προπονητή και τους ζητά να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, τις πραγματικές τους δυνατότητες, για να κερδίσουν ένα κομβικό ματς, εν όψει της προσπάθειας που κάνει ο Δικέφαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

 Η ομιλία του Σαββίδη (μέσω τηλεδιάσκεψης) ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:35 και έγινε στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει τα μέλη της αποστολής (όχι στο Μακεδονία Παλλάς, αλλά σε γνωστό ξενοδοχείο απέναντι από το λιμάνι). Φρόντισε να τους ανυψώσει το ηθικό: «Είστε καλύτεροι, σας πιστεύω, δείξτε το, στο γήπεδο», ανέφερε πως τέτοια ματς κερδίζονται με την καρδιά, την ψυχή και την σωστή νοοτροπία που πρέπει να δείξουν στο γήπεδο. Αναφέρθηκε και στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λέγοντας πως έγιναν λάθη που κόστισαν, όμως επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως είναι δίπλα στην ομάδα.

Ο Σαββίδης έχει τον τρόπο του, να πιάνει τον «σφυγμό» των παικτών και να συμβάλει στην θετική ανταπόκριση της ομάδας. Είναι ένα ματς, στο οποίο πολύ απλά, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Και καλείται να το δείξει στην πράξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.