Ομιλία Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ: «Σας θέλω πιο πεινασμένους»

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους καταστήσει σαφές το τι θα πρέπει να κάνουν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ προσπάθησε ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην κακή εμφάνιση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι «δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Πήγαιναν πιο γρήγορα και πιο δυνατά στην μπάλα. Είχαν περισσότερο πάθος. Μας πήραν τις περισσότερες μονομαχίες. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Δεν γίνεται να το επιτρέπουμε».

Στη συνέχεια, εξήγησε στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν στη Θεσσαλονίκη ώστε να φύγουν με σκορ πρόκρισης από εκεί: «Σας θέλω πιο πεινασμένους. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στη βαθμολογική διαφορά. Είμαστε Ολυμπιακός. Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια. Τώρα στόχος τα Κύπελλο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα είναι το ίδιο ή και πιο δυνατό από αυτό με ΠΑΟ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.