Ομάρ Καντουρί ο... ΕΛ (ΛΗΝΑΣ)

Γιώργος Ζαΐρης17 Ιουνίου 2021

Ετος 2017. Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρωνόταν. Στις 22 Αυγούστου ο Λούμπος Μίχελ, ο τεχνικός διευθυντής τότε της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη. Από την είσοδο εμφανίζεται ο Ελ Καντουρί. Κάποιοι σκέφτηκαν «άλλος ένας ξένος ποδοσφαιριστής στην ομάδα». Ποιος θα φανταζόταν ότι τέσσερα χρόνια μετά όπου πανηγύρισε τρία Κύπελλα, ένα αήττητο Πρωτάθλημα και ένα νταμπλ, θα ερχόταν η στιγμή όπου θα υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο που αν θα το εξαντλήσει θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ επί εποχής Σαββίδη! 


Οπως είχε σημειώσει τις προηγούμενες μέρες η «Μ», ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει το θέμα του Μαροκινού να κλείσει πριν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας. Αυτό και έγινε. Χθες υπήρξε προφορική συμφωνία και σήμερα θα μπουν οι υπογραφές. Ο Ελ Καντουρί θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν δύσκολες. Ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε ετησίως 650.000 ευρώ, ο παίκτης ζητούσε 750.000 ευρώ και τα βρήκαν στις 700.000 ευρώ. 

Ο Καντουρί στο δεύτερο έτος του νέου του συμβολαίου αν συμπληρώσει τουλάχιστον το 50% των συμμετοχών (σε όλες τις διοργανώσεις) θα κερδίσει αυτόματα και την ανανέωση του τρίτου έτους. Ο ποδοσφαιριστής που παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη (με σύντομες αποδράσεις στη Χαλκιδική) για θεραπεία, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Τούμπα για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Μετρά ήδη 121 συμμετοχές με τους ασπρόμαυρους και οκτώ γκολ. Εχει μπει ήδη στο κλειστό κλαμπ των ξένων παικτών με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την ασπρόμαυρη φανέλα, αριθμός που μπορεί να εκτοξευτεί τώρα με το νέο του συμβόλαιο. Αρκεί να είναι υγιής και διψασμένος για πολλούς ακόμη τίτλους. Το σίγουρο είναι πως μπορεί πλέον να τον φωνάζουμε Ομάρ Καντουρί ο.... Ελ (ληνας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.