Ομάρ Έλ Καντουρί: «Πρέπει να δουλέψουμε ψυχολογικά, ώστε να μην ξαναδεχτούμε γκολ στο τέλος»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2022

Για όσα συνέβησαν στην Λειβαδιά και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, μίλησε ο Ομάρ Έλ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας και στο πως μπορεί ο «δικέφαλος» να αλλάξει την κατάσταση.

Για την νέα απώλεια βαθμών:

«Πρώτα από όλα, θεωρώ ότι ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Δεν ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά σε έναν αγωνιστικό χώρο κάναμε τη δύσκολη δουλειά, δηλαδή να σκοράρουμε. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Θεωρώ ότι το ζήτημα είναι ψυχολογικό, το ίδιο συνέβη στο ματς με τον ΟΦΗ, και με τον Ατρόμητο, αν και εκεί βρήκαμε το γκολ της νίκης. Πρέπει να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, προκειμένου να μη συμβεί αυτό ξανά».

Για το πως μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση;

«Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως και το κάνουμε. Αυτό είναι το αντίδοτο. Και στα τρία παιχνίδια που δεν κερδίζαμε, είχαμε αρχικά το σκορ υπέρ μας. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι το ψυχολογικό κομμάτι, όπως είπα και πριν».

Αν υπάρχει κάτι που να του δίνει αισιοδοξία:

«Υπάρχει, ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Πραγματικά δίνουμε τα πάντα από εβδομάδα και σε εβδομάδα, αυτό κάναμε ακόμα και σήμερα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Από παιχνίδια που δεν κερδίζεις υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθεις. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Γιατί αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που αξίζαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.