Ομάδες που «ξύπνησαν»

Θανάσης Κυλώνης03 Φεβρουαρίου 2021

Το non-stop ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη καλά κρατεί, με εμβόλιμες αγωνιστικές και ματς κυπέλλων παντού και αυτή την εβδομάδα. Οι μεταγραφές του Γενάρη ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, με τη δυναμική κάποιων ομάδων σίγουρα να διαφοροποιείται λίαν συντόμως…

Στη Γαλλία, το g/g στο Μπορντό-Λιλ πληρώνει πολύ (2.15) αν σκεφτούμε ότι από τη μια έχουμε την μόνη 1η πλέον Λιλ κι από την άλλη μια Μπορντό, που με τον Μπεν Αρφά φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κοντράροντας στα ίσα και τη Λυών την περασμένη Παρασκευή. Η Λιλ έπαιξε Κυριακή, ίσως και οι 2 μέρες παραπάνω ξεκούρασης που είχαν οι Γιρονδίνοι να παίξει τον ρόλο του, γι’ αυτό και προτιμώ το g/g από το διπλό που πληρώνει και λιγότερο. Δεν πάω στο over, αφού σαν σκορ παίζει δυνατά το 1-1. 

Από over, κρατάω το δίφραγκο στο ντέρμπι της Βρετάνης, Ρεν-Λοριάν. Η Ρεν ψάχνει την επιστροφή στις νίκες ούσα ξεκούραστη μετά την αναβολή του αγώνα της στη Μασσαλία το Σ/Κ, η Λοριάν αν και ελλιπής πέτυχε δυο κολλητές εντός έδρας νίκες με σκορ 3-2 και γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα σε Ντιζόν και Παρί την τελευταία εβδομάδα, γκολ «μυρίζει» και απόψε. Μεγάλο No Bet το Λανς-Μαρσέιγ, κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν οι παίκτες της ΟΜ μετά την επίθεση που δέχθηκαν το Σάββατο από αγανακτισμένους οπαδούς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ακολουθεί και το clasico με την Παρί στη Μασσαλία την ερχόμενη Κυριακή για να «πυροδοτήσει» ακόμα περισσότερο το κλίμα. Ντέρμπι έχουμε και σήμερα στην Κυανή Ακτή, Μονακό-Νις. Η φόρμα-δυναμική των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη φέτος, αλλά σε τέτοια παιχνίδια, απόδοση 1.50 στο φαβορί δεν στέκει. Μόνο μαζί με over ή g/g παίζεται, όπως και το διπλό της Λυών στη Ντιζόν.

Από Αγγλία, κρατάω τον άσο της Λίβερπουλ μαζί με g/g στο 3.00+. Η ομάδα του Κλοπ ξαναπήρε μπρος με δυο σερί διπλά στο Λονδίνο, αμφότερα με 1-3 κόντρα σε Τότεναμ και Γούεστ Χαμ, και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες και στο «Ανφιλντ». Υποδέχεται μια Μπράιτον που έρχεται από την παρθενική της φετινή εντός έδρας νίκη επί της Τότεναμ, που σκοράρει σταθερά και απέναντι στην πειραματική άμυνα των «κόκκινων» μπορεί κάλλιστα να βρει δίχτυα.

Και τρεις επιλογές για αύριο, Πέμπτη. Στην Τουρκία, λογικό φαβορί η φορμαρισμένη Τραμπζονσπόρ, που πήρε Σούπερ Καπ και διπλό στην Μπεσίκτας την τελευταία εβδομάδα, ενώ ενισχύθηκε μεταγραφικά και με την απόκτηση του Μπακασέτα. Φιλοξενεί την ουραγό Ντενίζλισπορ, που αν και χαμηλής δυναμικής σκοράρει εκτός έδρας φέρνοντας πολύ συχνά μεγάλα σκορ. Ο άσος με over πάει στο 2.30, με g/g κοντά στο 3.40.

Στην Πορτογαλία, ο άσος της Φαμαλικάο στο 2.10 παίζεται. Μετά και την τελευταία της ήττα άλλαξε προπονητή και είναι σίγουρα πιο φρέσκια, αφού έπαιξε Σάββατο, ενώ η Μορεϊρένσε έπαιζε Δευτέρα βράδυ με τη Μπράγκα γνωρίζοντας βαριά ήττα 0-4.

Στην Ελβετία, τέλος, πολύ πιθανό over και g/g το Λωζάνη-Βασιλεία, με τη Βασιλεία να φέρνει μετά την επανέναρξη 3/3 over 3,5, όλα με g/g.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΛ G/G

ΡΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ Over

ΝΤΙΖΟΝ – ΛΥΩΝ 2 & Over

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 & G/G

ΠΕΜΠΤΗ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ 1 & Over

ΛΩΖΑΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ Over & G/G

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.