Om Fahad: Νεκρή μετά από πυροβολισμούς η διάσημη TikToker

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της έπεσε χθες (26/4) η διάσημη TikToker Om Fahad στο Ιράκ, μετά από πυρά που δέχθηκε έξω από το σπίτι της στη Βαγδάτη.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους ασφαλείας, ο άγνωστος δράστης πυροβόλησε την influencer την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην περιοχή Zayouna, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε ακόμη μια γυναίκα.

Μάλιστα, ο δράστης, οποίος έφτασε στο σημείο με μοτοσικλέτα, φέρεται να προσποιήθηκε πως έκανε παράδοση φαγητού πριν την πυροβολήσει.

Πριν από λίγο καιρό η Fahad ενεπλάκη σε μια διαμάχη με την influencer Dalia Naeem, γνωστή και ως «Ιρακινή Barbie», λόγω των πλαστικών επεμβάσεων, απειλώντας τη ότι θα αποκαλύψει την υποτιθέμενη σχέση της με αξιωματούχους ασφαλείας.

Μάλιστα, πριν ένα χρόνο, δικαστήριο καταδίκασε την Om Fahad σε έξι μήνες φυλάκιση για την κοινοποίηση βίντεο που περιέχουν άσεμνο λόγο που υπονομεύει τη σεμνότητα και τη δημόσια ηθική.  

«Αυτό το είδος περιεχομένου δεν είναι λιγότερο επικίνδυνο από το οργανωμένο έγκλημα. Είναι μία από τις αιτίες της καταστροφής της ιρακινής οικογένειας και κοινωνίας», δήλωνε το υπουργείο Εσωτερικών για την υπόθεση.

@om.fahd9

♬ الصوت الأصلي - om.fahd9

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.