Ολυμπιακός: Εννιά παίκτες βλέπουν την πόρτα της εξόδου

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί όλο το καλοκαίρι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» να αγόραζε... αβέρτα , όμως η έλευση Μίτσελ φέρνει ξεκαθάρισμα στον Ολυμπιακό.

Στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού δεν αρέσει η... πολυκοσμία και το ξεκαθάρισε από νωρίς. Ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις, έθεσε ως άμεσο στόχο την αποσυμφόρηση του ρόστερ.

«Είναι ένα πρόβλημα να προπονείς τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, για τον προπονητή αλλά και την ομάδα. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους, γιατί θα δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες να συμμετέχουν. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω πως θα γίνει», ξεκαθάρισε εξαρχής ο Ισπανός προπονητής.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, πρόκειται να πάρει καθοριστικές αποφάσεις σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ώστε να μπορέσει να γίνει ευκολότερη η δουλειά του στου Ρέντη. Στα ονόματα αυτών που θα δουν πρώτοι την πόρτα της εξόδου ανοιχτή, φιγαράρουν τα ονόματα των Κεϊτά και Κούτρη, ο Βρουσάι που δεν έχει επιστρέψει και ο Αμπού Καμαρά που είναι με την εθνική του και δεν έχει καταφέρει να πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ισπανός θα ψαχουλέψει και στην β’ ομάδα του συλλόγου, όπου είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα μήπως κάποιοι παίξουν εκεί για ένα διάστημα μέχρι τον Γενάρη ή για να μπορέσουν να πάρουν τα «πάνω» τους για να κερδίσουν μία ευκαιρία από τον Ισπανό προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.