Ολυμπιακός: Τσεκάρει τους νέους ο Μαρτίνς με Άρη

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Χρόνο και στους παίκτης της δεύτερης ομάδας αναμένεται να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που στηρίχθηκε σε όλη τη φετινή χρονιά και να δώσει την ευκαιρία σε εκείνους που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και στα παιδιά της Β΄ομάδας ώστε να δει ποιους θα κρατήσει. 

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αρχίσουν οι αλλαγές. Η άμυνα αναμένεται να αποτελείται από τους Τζολάκη, Βρουσάι, Μπαγκαλιάνη ή Κινκουε, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κίτσο. Στον άξονα θα βρεθούν οι Κούντε με τον Κανέ ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Σουρλής. 

Φαντιγκά και Φορτούνης θα πάρουν φανέλα βασικού ενώ δεν αποκλείεται στην κορυφή της επίθεσης να βρεθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που θέλει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Ο Μαροκινός έχει 13 γκολ τη φετινή σεζόν και θέλει να ξεπεράσει τα 15 των Φαν Βέερτ, Κούρτιτς και τα 14 του Κουλούρη και να βγει πρώτος σκόρερ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.