Ολυμπιακός: Αλλαγή πλεύσης για τον Μαρσέλο - Τι σκέπτεται ο Μίτσελ

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Αν και όλοι πίστευαν πως από μεταγραφή «από το πάνω ράφι» γρήγορα εξελίχθηκε σε μεταγραφή «αεροδρομίου» και μόνο... τελικά ο Μαρσέλο ίσως μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η εικόνα του από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο πρώην διεθνής άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί εύκολα στα ελληνικά γήπεδα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σκέφτονται ποικίλα σενάρια για την περίπτωσή του και την πιθανή λύση του συμβολαίου του. Ωστόσο, η διακοπή για το Μουντιάλ του έκανε καλό, αφού είχε την ευκαιρία να αποδείξει πως είναι ακόμη... ζωντανός. Μάλιστα,  στο φιλικό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης έβγαλε και δύο ασίστ, μία στον Ελ Αραμπί και μία στον Μπακαμπού.

Η εν λόγω... αλλαγή πορείας του Βραζιλιάνου σταρ έχει βάλει σε σκέψεις τον Μίτσελ για τον τρόπο που θα τον διαχειριστεί από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον μετατοπίσει πιο μπροστά, αλλάζοντας ουσιαστικά την θέση που παίζει.Και έχει μία λογική όλο αυτό, αφού ο Μαρσέλο είναι παίκτης που έχει μάθει να παίζει πιο μπροστά ακόμη και όταν μεγαλούργησε στη Ρεάλ. 

Οι νέες αυτές δοκιμές έχουν μπει στο μυαλό του Ισπανού προπονητή, χάρη στις προπονήσεις. Άλλωστε, εκεί μπορούσε κανείς να παρατηρήσει πως ο Μίτσελ  χώριζε τους ποδοσφαιριστές του σε αμυντικούς και επιθετικούς για να δουλέψει στην τακτική . Μάλιστα, έβαζε τον Μαρσέλο με τους επιθετικούς προκειμένου να δημιουργεί από αριστερά, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως κάτι έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ και μένει να φανεί στα επίσημα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.