Ολυμπιακός: Τέλος ο Βρσάλκο από την εθνική Κροατίας!

Metrosport Team26 Αυγούστου 2022

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα της χώρας του, λίγο μετά την μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Είναι απερίγραπτο συναίσθημα να φοράς αυτήν την ερυθρόλευκη φανέλα, να βγαίνεις μπροστά στους Κροάτες φιλάθλους, να βάζεις το χέρι σου στην καρδιά και να τραγουδάς Lijepa nuša. Ναι, νιώθεις τεράστιο βάρος εκείνη τη στιγμή γιατί ξέρεις ότι για τα επόμενα 90 λεπτά ένα ολόκληρο έθνος εύχεται το ίδιο με σένα - νίκη, θρίαμβος, γιορτή. 

Πάνω απ' όλα όμως νιώθεις αμέτρητη περηφάνια που εσύ -με τους συμπαίκτες σου- έχεις το προνόμιο να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Αποδεχτείτε ότι είναι ώρα για νεότερους και ότι δεν μπορείτε πλέον να δώσετε ό,τι μπορούσατε πριν. Ότι δεν θα φοράς πια την ιερή φανέλα, ότι δεν θα πανηγυρίζεις πια σημαντικούς στόχους και νίκες με την Κροατία, ούτε θα αγκαλιάζεις όλους πριν από το μεγάλο παιχνίδι και θα φωνάζεις "ΚΡΟΑΤΙΑ!" στο «Πάνω απ' όλα» του καπετάνιου από την κορυφή των πνευμόνων σου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.