Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Ονιεκούρου!

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας έχει στα μεταγραφικά ραντάρ της τον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, ο τούρκικος σύλλογος θέλει να αποδεσμεύσει τον Καναδό εξτρέμ Λάριν, λόγω οικονομικών διαφορών, καθώς ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» ζήτα 2.7 εκατομμύρια ετησίως και οι «αετοί» του δίνουν 1,7.

Αντικαταστάτης βέβαια, έχει βρεθεί σύμφωνα με το  haberler.com και δεν είναι άλλος από τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League».

« Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».

Ο Ονιεκούρου, συνολικά, σε 13 ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Ο 24χρονος, έχει αγωνιστεί στην Τουρκία για τη Γαλατασαράι, με την οποία σε 71 αγώνες σκόραρε 22 φορές και μοίρασε 12 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.