Αλλαγή δεδομένων φαίνεται ότι υπάρχει τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για συμμετοχή του νεαρού Νίκου Μπότη στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο η τελευταία προπόνηση «έδειξε» αλλαγή δεδομένων.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε τον Τζολάκη στην μοναδική ουσιαστικά προπόνηση που έγινε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, «θολώνοντας» ακόμη περισσότερο τα νερά.
Ο ισπανός τεχνικός πάντως ουκ ολίγες φορές όπως έχει αποδειχθεί αποφασίζει για τις επιλογές του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κάτι που θα κάνει και σήμερα, ανακοινώνοντας την ενδεκάδα δύο ώρες πριν τον αγώνα.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube