Ολυμπιακός: Πιθανή η αποχώρηση και του Καμαρά

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά από 58 αγωνιστικά λεπτά και μια επένδυση 5 εκατομμυρίων ευρώ ο Ολυμπιακός και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται πω οδηγούνται σε πρόωρα διαζύγιο και είναι πιθανό να ακολουθήσει το δρόμο του Κώστα Μανωλά.

Το φετινό καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σπάει όλα τα ρεκόρ, προχωρώντας σε πολλές μεταγραφές και δύο απολύσεις προπονητών. Ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και ο Ισπανός τεχνικός στη διάρκεια της παρουσίασής του τόνισε πως επιθυμεί να δουλέψει με 24-26 ποδοσφαιριστές. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να «καθαρίσουν» το ρόστερ τους, ώστε να μείνει ο επιθυμητός αριθμός παικτών που θέλει ο νέος προπονητής.

Ο Μανωλάς ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την ομάδα, με τον Καμαρά να φαίνεται να ακολουθεί το δρόμο του πρώην συμπαίκτη του στα ΗΑΕ. Ο πρώην επιθετικός του Άρη αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να καταβάλουν 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Η απόδοση του φορ από τη Μαυριτανία δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν ψάχνεται η φόρμουλα για να αποχωρήσει, λίγους μήνες μετά από τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Καμαρά μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις ως αλλαγή, στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα και στον αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Ναντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.