Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για την πρώτη «μάχη» με τη Μακάμπι Χάιφα

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ο Ολυμπιακός είνια η πρώτη ελληνική ομάδα που ανοίγει το χορό για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της σεζόν 2022/23, με τους "ερυθρόλευκους" να αναχωρούν σήμερα (19/7) για το Ισραήλ, καθώς αύριο (20/7, 20:00) καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Χάιφα, για το 2o προκριματικό γύρο του Champions League, και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είναι λίγο πολύ γνωστά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει καταλήξει στο 4-3-3 και στους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Στο τέρμα θα δούμε τον Βατσλίκ, στα άκρα της άμυνας τους Βρσάλικο (δεξιά) και Ρέαμπτσιουκ (αριστερά), στα στόπερ το δίδυμο Παπασταθόπουλος-Σισέ, με ελάχιστες πιθανότητες να ξεκινήσει ο Μανωλάς αντί του Παπασταθόπουλου. 

Στη μεσαία γραμμή Εμβιλά μαζί με τον Μαντί Καμαρά και λίγο πιο προωθημένος ο Αγκιμπού Καμαρά, στα άκρα της επίθεσης Μασούρας μαζί με Ζινκερνάγκελ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς στους παίκτες του για το πρώτο αγώνα με τη Χάιφα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.