Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-0: Έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από τον πρώτο αγώνα, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0, χάρης στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Τικίνιο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Λιβαδειάς δεν κατάφερε να δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 23ο λεπτό ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Τικίνιο να ακολουθεί την πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να γράφει το 1-0, υπέρ των γηπεδούχων.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου (43') οι Ρέαμπτσιουκ και Βαλμπουενά συνδυάστηκαν, με τον πρώτο να τροφοδοτεί τον Ονιεκούρου, οποίος σούταρε αλλά το σουτ σταμάτησε ο αμυντικός του Λεβαδεικού, με τον Τικίνιο να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα (2-0).

Ολυμπιακός ( Προπονητής: Πέδρο Μαρτίνς ) : Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά (62′ Αγκ. Καμαρά), Ονιεκούρου (61′ Ροντρίγκες), Τικίνιο.

Λεβαδειακός ( Προπονητής:Γιάννης Ταουσιάνης ) : Στογιάνοβιτς, Λιάγκας, Τσάπρας, Βήχος, Περδόμο, Νίκας (71′ Μουτίνιο), Χάμοντ (63′ Λινάρδος), Μεχία, Βρακάς, Πολέτο, Δούμτσος (63′ Τζημόπουλος).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.