Ολυμπιακός: «Καμπάνα» της UEFA και κλειστή η Θύρα 7 με την Καραμπάγκ

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Την... γνωστή πια τιμωρία με το μερικό κλείσιμο του γηπέδου επέβαλε η UEFA στον Ολυμπιακό μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα, οι φίλοι των ερυθρολεύκων πέταξαν αντικείμενα, έκαναν χρήση λέιζερ αλλά και βεγγαλικών κατά την διάρκεια της βαριάς ήττας από την γερμανική ομάδα στο τελευταίο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι και για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία επέβαλε το κλείσιμο της Θύρας 7 για τον αγώνα με την Καραμπάγκ (6/10) αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τα 58.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τα 58.000 ευρώ που είναι το τελικό ποσό που θα ζημιωθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα 50.000 είναι λόγω αυτών των συμπεριφορών, ενώ τα υπόλοιπα 8.000 προστέθηκαν για έναν ακόμη συνηθισμένο λόγο τιμωρίας από την UEFA, αυτόν της απόφραξης δημοσίων διαδρόμων.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται από την UEFA:

Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) ανακοίνωσε τις ακόλουθες αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσέλευση οπαδών στους αγώνες της UEFA:

Για τον Ολυμπιακό αποφάσισε:

- Να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και να διατάξει το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δηλαδή ολόκληρης της Βόρειας κερκίδας) κατά τη διάρκεια του επόμενου (1) αγώνα της UEFA στον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει ως οικοδεσπότης, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση δεικτών λέιζερ.

- Πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.