Ολυμπιακός: Η Ρόμα θέλει να αγοράσει τον Μαντί Καμαρά

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

 Η επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου απέχει μόλις μερικές μέρες, με τα μεταγραφικά σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Ένα από αυτά θέλει τη Ρόμα να έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Μαντί Καμαρά.

Μία σειρά από θέματα, όπως οι ανανεώσεις και οι οψιόν αγοράς που θα μπορούσαν άμεσα να ενεργοποιηθούν, καλούνται να λύσουν οι άνθρωποι της Ρόμα, σύμφωνα με το tuttomercatoweb. Το ένα αφορά και τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, και στα τελευταία παιχνίδια πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το δημοσίευμα του ιταλικού σάιτ,  οι «τζιαλορόσι» είναι πρόθυμοι να κρατήσουν τον διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα, ο οποίος έχει παίξει σε 14 ματς και έχει μοιράσει μία ασίστ.Το κόστος της παραμονής του Καμαρά εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 8 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 11,5 εκατ. ευρώ, που θα μπουν στα «ερυθρόλευκα» ταμεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.