Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βρουσάι

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Γλίτωσε τα χειρότερα ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη, ύστερα από την σύγκρουση που είχε με τον Σάκιτς.

Με κλάματα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρου του «Καραϊσκάκης» ο Μάριο Βρουσάι, ύστερα από την σύγκρουση που είχε με τον Σάκιτς του Άρη. Μάλιστα, στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», υπήρχαν φόβοι μέχρι και για...ρήξη χιαστών, ωστόσο αυτό το σενάριο πλέον δεν υφίσταται. Σήμερα το πρωί, ο διεθνής άσος μετέβη στο νοσοκομείο για να κάνει περισσότερες εξετάσεις και να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Μάριος Βρουσάι, αύριο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου 4 εβδομάδες.

Ο τραυματισμός αυτός, θα του στερήσει την επαναληπτική αναμέτρηση με τον Αϊντχόβεν στην Ολλανδία προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Πέντρο Μαρτίνς. Τέλος, εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος θα πάει σε λίγο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έπειτα από τον τραυματισμό του στον ώμο λίγο πριν το ημίχρονου του αγώνα με τον Άρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.