Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Πασχαλάκη

Metrosport Team29 Απριλίου 2023

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το ΝΠΣ Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και έκπληξη προκάλεσε η απουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο έμπειρος πορτιέρτο δε βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με το ΝΠΣ, κάτι που προκάλεσε και την εύλογη απορία των φίλων των Πειραιωτών στα σχόλια. 

Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η πληροφορία ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέστη κάκωση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο και χάνει και τα τρία παιχνίδια που έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι ο Πασχαλάκης φέτος μετρά 27 συμμετοχές, εκ των οποίων στις 14 δεν έχει δεχθεί γκολ.  

Ο Ανιγκό επέλεξε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου τους: Κρίστινσον, Νίκας, Τζολάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.