Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και για τον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει να προκύπτουν σενάρια σχετικά με το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών του. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Σαντιάγκο Έσε έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ, όμως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ακρογωνιαίος λίθος και της φετινής ομάδας των «ερυθρόλευκων», μετρώντας 39 παιχνίδια στη σεζόν και σύμφωνα με τη SportDay παρακολουθείται από ομάδες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Σε αυτές βρίσκονται ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Γαλατασαράι ενώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν ομάδες και από άλλες αγορές. Το ερώτημα ωστόσο είναι αν ο Τζολάκης είναι προς πώληση και αν ναι, ποια είναι η τιμή εκκίνησης γι’ αυτήν.
Ανάλογα είναι τα δεδομένα και για τον Σαντιάγκο Έσε. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», η Γιουβέντους έχει βάλει στο «κάδρο» και τον Αργεντινό μέσο. Δεν πρόκειται πάντως για ένα καινούργιο θέμα, αφού η ιταλική ομάδα εμφάνισε ενδιαφέρον και στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Στα 24 του είναι μία επιλογή με προοπτική και φυσικά ο Ολυμπιακός σκοπεύει να τη διαχειριστεί αναλόγως. Ο Έσε μετράει 35 παιχνίδια στη σεζόν, τα 27 ως βασικός, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube